Neglsnekkeriet - Fillere
Neglsnekkeriet  - negldesign & permanent makeup
HYALURONSYRE, PRODUKTET SOM ALLE SNAKKER OM!


Men hva er det?

Tidens påvirkning
Mange mennesker har det slik at jo yngre de ser ut, jo bedre føler de seg. Aldringen er likevel en prosess vi ikke kan stoppe, og ettersom kroppen blir eldre, blir også huden det. Derfor endrer også hudens utseende og egenskaper seg. Alder, hormoner, soleksponering og røyking er faktorer som kan føre til at fine linjer og rynker utvikles. Huden føles skjørere og mindre elastisk.
Etter hvert som vi eldes, reduseres innholdet av hyaluronsyre (HA) i huden – og hyaluronsyren er en viktig faktor for å holde på fuktigheten. Talgkjertlene (som er fettproduserende) blir mindre aktive, og huden blir tørrere. Huden mister også fett, og ser derfor mindre fast og myk ut. Fordi antallet blodkar i huden reduseres, mister huden sin ungdommelige farge og glød.
Mens alle disse endringene finner sted, virker også tyngdekraften slik at huden blir slappere og siger nedover.

Alternativ
Det finnes ulike alternativ for å behandle linjer og rynker. Fillere med hyaluronsyre er et populært alternativ fordi de effektivt reduserer aldringstegnene og gjenoppretter
fuktigheten i huden. Behandlingen er rask, enkel og behagelig og resultatene synes direkte.
Som en naturlig del av kroppen spiller hyaluronsyre en essensiell rolle i huden
• Hyaluronsyre gir huden din et mykt og friskt utseende og bidrar til elastisitet, fasthet og fuktbalanse.
• Mengde hyaluronsyre i kroppen avtar med alderen. Ved alderen 40 - 50 år har vi i gjennomsnitt mistet 50% av kroppens naturlige «ungdomskilde».
• Av denne grunn kan kinn og kinnben miste fasong og bli mer innsunket; Rynker blir mer synlig og ansiktets konturer forandrer seg.

Teosyal