Neglsnekkeriet - Vippeexstension
Neglsnekkeriet  - negldesign & permanent makeup
Pure Lash Vippe Extention

Vippe extensioin er et naturlig resultat for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. Single hår limes på dine egne, en og en vippe av gangen.
Pure Lash blir en naturlig forlengelse av de eksisterende vippene. Vippehårene er laget av polyester, silke, og i noen tilfeller minkhår. De kommer i ulike lengder, tykkelser, forskjellig bøy og assosierte farger.
Vippene limes ikke på huden og har derfor en holdbarhet på hele 4-8 uker!

Limt igjen øyne, betennelser, infeksjoner og allergisker reaksjoner er alle skrekk eksempel vi har hørt om når ordet vippe extension kommer opp. Vi i Pure Lash jobber kontinuerlig med å motbevise dette. Vippe extension er som alt annet farlig, når det utføres av ikke-fagfolk.


Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar en behandling?
En typisk behandling varer mellom 1,5-2 timer.

Hvor lenge holder en behandling?
De falske vippene sitter like lenge som øyevippene dine sitter. Normalt har disse en vekstfase på ca 1-12 uker. Det er viktig at du tar godt vare på vippene dine, da holder de lenger.

Kan vippe extension være farlig?
Riktig utført påsett er helt ufarlig..Problemet kan oppstå hvis behandlingen utføres av uerfarne terapauter. Vippene vil falle av fort ved feil bruk av lim. Feil påsett av vipper kan føre til at vipper limes sammen, der den ene vippen drar ut den andre ved utvekst. Dette fører til sår i vipperoten der det kan oppstå infeksjon.

Kan jeg bruke sminke?
Bruk gjerne sminke, men vær forsiktig med bruk av cajal og eyeliner, samt sminkefjerner. Vær forsiktig når du renser ansiktet. Hold deg til vannbaserte produkter, da produkter som inneholder olje vil løse opp limet og føre til at vippene faller av. Bruk mascara anbefalt for vippe extension. Og bruk coating for ekstra beskyttelse.

Hvordan tar jeg best mulig vare på vippene?
Når et nytt sett er lagt er det viktig ikke vaske vippene på 24 timer, da limet kan løsne. Bruk heller ikke oljebaserte produkter. Ikke gni for hardt over øynene, eller bruk vanlig maskara. Vi anbefaler bruk av spesielt utviklede after care produkter for vippe extension. Les mer her:

 Priser på vippeexstension STOVNERNytt sett vipper
1200
 Etterfyll innen 14 dager - 28 dager
350-550


Ta av gamle vipper
250,-
 Etter 28 dager fyller vi ikke.